Altoială între comisari la Garda de Mediu

Distribuie articolul

Comisarul șef al Gărzii de Mediu Galați, Sorin Dănăila, și comisarul Daniel Tudorache sunt protagoniștii altercației ce a avut loc chiar în instituție.

Conflictul pare a avea rădăcini mai vechi, cei doi trecând repede peste vorbele de duh aruncate ca-ntre doi bețivani.
Cum porcăiala verbală nu a rezolvat problema, cei doi comisari s-au gândit să-și rezolve diferendul cu ajutorul pumnilor și picioarelor. Așa că au pus de-o altoială în toată regula.

Evident, repriza pugilistică s-a finalizat și cu răniți, angajații instituției solicitând ajutor la numărul unic de urgență 112.

Motivul pentru care s-a ajuns la această situație huliganică pare a fi lipsa prezenței Daniel Tudorache la o ședință convocată de comisarul șef Sorin Dănăilă.

Culmea, comisarului general al Gărzii Naționale de Mediu, Aurelian Păduraru, coleg de partid cu Sorin Dănăilă a dispus deplasarea Corpului de Control, care va face o anchetă începând de luni, 1 august.

O postură ingrată pentru Adrian Păduraru, acesta fiind nevoit cel mai probabil să aplice sancțiuni colegului de partid, pentru că nu-i așa, în fața evidenței nu te salvează nici…partidul.

Sunt multe întrebări ce se pot pune pe seama acestui incident, unic în istoria instituțiilor gălățene din perioada democrației.

Au mai fost incidente de acest gen dar la partide, și-aici amintim altoielile din anii 2000 de la PRM și PSM.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns