Alcool și țigări fără timbru  

Distribuie articolul

În Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali a descoperit ascunse, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, într-un microbuz, 1.000 de ţigarete, diferite mărci, 44 litri vodcă, diverse mărci, şi 200 de litri vin îmbuteliat, de proveninţă Duty-Free şi cu timbre de acciză R.Moldova.

”În ziua de 16 noiembrie a.c, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, C.I., cu dublă cetățenie (română și R. Moldova), în vârstă de 37 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria. În baza profilului de risc, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care a descoperit, ascunse în torpedoul mijlocului de transport şi în bagajele personale ale șoferului, 1000 de ţigarete, diferite mărci, 44 de litri vodcă, diverse mărci şi 200 de litri vin îmbuteliat, de proveninţă Duty-Free şi cu timbre de acciză R.Moldova”, precizează Poliția de Frontieră.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite în valoare totală de 2.919 lei și sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Distribuie articolul

You May Also Like