Aglomerație la vaccinare. Centrul de la baza Siderururgistul se va redeschide

Distribuie articolul


Autoritățile anunță că centrul de vaccinare de la baza Siderururgistul se va redeschide. Decizia a fost luată în cotextul în care în ultimele zile la centrele de vaccinare din oraș s-au format cozi lungi.


Primăria municipiului Galați anunță că, începând de luni, 25 octombrie, se redeschide centrul de vaccinare de la Baza „Siderurgistul”, unde programul va fi zilnic, între orele 8.00 și 20.00.

Vor exista trei fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19: două pentru administrarea serului Johnson & Johnson și unul pentru Astra Zeneca.


„În continuare, gălățenii se pot prezenta și la celelalte centre de vaccinare amenajate de către Primărie. Este vorba despre centrul de la Patinoarul Dunărea unde sunt trei fluxuri de vaccinare (două pentru Pfizer și unul pentru Moderna) și despre centrul de la Sala Sporturilor (două fluxuri de vaccinare pentru Pfizer). Programul la aceste centre este tot zilnic între orele 8.00-20.00. În funcție de solicitări, Primăria municipiului Galați poate asigura baza materială pentru suplimentarea fluxurilor de vaccinare”, a anunțat Biroul de presă al Primăriei Galați.


Alte centre de vaccinare sunt deschise la Spitalul de Copii și la Spitalul Militar.


Joi, în județul Galați au fost vaccinate 3.409 persoane dintre care 1.634 cu prima doză, 693 cu doza 2 și 1.082 cu doza 3.

Foto : dcnews. ro


Distribuie articolul

You May Also Like