Adolescenți cercetați de poliție pentru agresiune fizică

Distribuie articolul

Poliția a reținut un adolescent de 16 ani, iar un altul de 15 ani este cercetat în libertate sub acuzațiile de loviri și alte violențe, amenințare, uz de armă albă și tulburarea liniștii și ordinii publice. În urmă cu două săptămâni, cei doi au amenințat un grup în Micro 19 și unul dintre ei a folosit o armă albă.

Pe 12 martie la ora 21,18, IPJ Galați a fost contactat cu privire la o agresiune fizică pe strada Costache Conachi. În scurt timp, la sediul Secției 3 Poliție au ajuns patru minori cu vârste între 15 și 17 ani care au reclamat faptul că s-au întâlnit cu alți doi minori care i-ar fi agresat fizic.

Prin urmare a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Agresorul de 15 ani ar fi amenințat victimele cu un briceag și împreună cu celălalt, le-ar fi urmărit chiar și după ce au traversat strada.

Urmează efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice pentru stabilirea discernământului, iar cercetările continuă pentru probarea întregii activități infracționale a celor doi și luarea măsurilor legale.


Distribuie articolul

You May Also Like