Se face lumină în cartierul social: Primăria anunță că a rezolvat problema alimentării cu electricitate a locuințelor

Distribuie articolul

Gălățenii care au repartiții în cartierul de locuințe sociale din Micro 17 s-ar putea muta în curând în noile locuințe. Reprezentanții Primăriei Galați spun că au rezolvat problema alimentării cu energie electrică a imobilelor de pe Drumul Viilor. Ca urmare, municipalitatea a anunțat că îi așteaptă pe cei care au primit repartiții la blocurile M1 – M6 să își actualizeze dosarele, în vederea semnării contractelor de închiriere. Este vorba despre un certificat de la Direcția de Finanțe privind veniturile și o declarație notarială potrivit căreia nu au fost realizate tranzacții imobiliare. Documentele se depun la Serviciul Administrare Fond Locativ,  de pe strada Traian nr. 93.

„În vederea întocmirii contractelor de închiriere pentru locuințele amplasate în cartier Micro 17 – zona str.Drumul de Centură, blocuri M1 – M6, titularii de repartiții sunt invitați la sediul Serviciului Administrare Fond Locativ și Spații cu altă Destinație, str. Traian nr. 93, bl. A4 – parter cu următoarele documente, stabilite prin H.C.L. nr. 6/28.01.2016: declarații notariale date de titular/membrii majori ai familiei conform art. 48 lit. a, b, c și d din Legea nr. 114/1996 – Legea locuinței, adeverințe venit mai 2017 și certificate fiscale eliberate de către Direcția de Taxe şi Impozite locale Galați pentru titular/ membrii majori ai familiei titularului de repartiție”, se arată într-un comunicat semnat de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Galați.

Campusul social a fost inaugurat de fostul primar Marius Stan anul trecut, în luna mai. Atunci gălățenii au primit de la autorități repartițiile și cheile de la apartamente dar nu s-au putut muta în noua casă deoarece zona nu era alimentată la rețeaua de electricitate. Campusul conține 756 de apartamente cu grupuri sanitare și bucătării proprii, geamuri termopan, parchet, încălzire electrică și contorizare individuală pentru energie electrică și apă rece.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns