A ucis cu 30 lovituri de cuțit

Distribuie articolul

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați l-au reținut pentru 24 ore, sub acuzația de omor calificat, pe autorul crimei de pe strada Alexandru Davila. Bărbatul va fi dus astăzi în fața judecătorilor de la Tribunal cu propunerea de arestare preventivă.

Miercuri seară, un bărbat ce locuia singur într-un bloc de nefamiliști de pe strada Alexandru Davila a fost găsit mort în casă, cu gâtul tăiat și numeroase alte leziuni produse prin injunghiere, acoperit cu mai multe pături.

În urma anchetei, polițiștii de la „Omoruri” au stabilit că victima era decedată de câteva zile, moartea fiindu-i violentă. Trupul neînsuflețit al bărbatului ucis a fost găsit de un vecin care avea o cheie de rezervă și care a intrat în apartament îngrijorat că nu îl mai văzuse de câteva zile.

Necropsia a stabilit că victima a fost lovită cu cuțitul de 30 de ori.

Autorul crimei, un bărbat fără adăpost, pe care victima îl mai primea în casă, a fost găsit la scurt timp după descoperirea cadavrului, în apropierea locului crimei. În timpul anchetei, ucigașul nu a putut da detalii despre motivul care l-a determinat să comită crima, precizând că nu își mai amintește nimic din cele întâmplate.


Distribuie articolul

You May Also Like