A treia ediție a proiectului educațional „Fii avocat în școala ta!”, la START

Distribuie articolul

Proiectul Fii avocat în școala ta!, derulat de avocații voluntari din Baroul Galați, in colaborare cu Inspectoratul școlar județean Galați, se pregătește pentru cea de-a treia ediție!

Și în acest an școlar, inițiatorii și-au propus să ajungă în școlile și liceele din cele două municipii din județ, Galați și Tecuci, dar și în zonele rurale, pentru a le prezenta elevilor informații juridice esențiale, în manieră non-formală, în așa fel încât aceștia să să își înțeleagă drepturile dar și obligațiile ce le revin.

„Mulțumim colaboratorilor din edițiile anterioare, magistratilor din cadrul Judecătoriei Galați, Curții de Apel Galați și Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, cu ajutorul cărora am organizat procesele simulate în sălile de judecată ale Palatului de Justiție!. Baroul Galați mulțumește tuturor avocaților voluntari, pentru pasiunea și generozitatea cu care au dezvoltat acest proiect. Le mulțumim, de asemenea, profesorilor care au înțeles importanța educației juridice pentru copii și ne-au primit cu drag la orele de dirigenție!”, a precizat, printr-un comunicat, președintele Consiliului Baroului Galati, Decan, Av. Cristian Sararu.

Cadrele didactice interesate să facă parte din acest proiect sunt rugate să contacteze, fie direct, prin coordonatorul de proiect, av. Alice Comănescu, fie prin intermediul partenerului, Inspectoratul Școlar județean Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like