A fugit de poliție și s-a oprit în zid

Distribuie articolul

Un bărbat din Galați este cercetat penal, după ce a încercat să scape de Poliție și a provocat un accident rutier cu victimă. El nu are permis de conducere.

„În cursul zilei de astăzi, un jurul orei 17 30, un echipaj al Secției 2 Poliție Galați, aflat la intersecția străzii Gh. Doja cu Bulevardul Siderurgistilor,  a observat un autoturism  care a pătruns pe sens interzis, cu direcția de deplasare spre strada Brăilei.

Polițiștii au efectuat semnale de oprire acustice si luminoase, și, întrucât conducătorul auto si-a continuat deplasarea, aceștia au plecat în urmărirea sa.

Înainte de a ajunge la intersecția cu strada Brăilei, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina într-o jardiniera din beton,  aflată pe trotuar.

In urmă impactului, un bărbat, de 42 de ani, aflat pe scaunul din dreapta față, a suferit leziuni și a fost transportat la spital.

Din primele verificări, a reieșit că autoturismul a fost condus de un bărbat, de 27 de ani, din municipiul Galați, despre care polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, precizează IPJ Galați.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.


Distribuie articolul

You May Also Like