40.000 de lei amendă pentru o fermă controlată de Garda de Mediu

Distribuie articolul

Comisarii Gărzii de mediu din Galați au desfășurat recent un control asupra unei unități din domeniul agricol. Ce au găsit în curte și magazii i-a cam lasat ”cu gura căscată”, spun acum inspectorii. Pentru neregulile constatate s-a lăsat cu amenzi.

Potrivit unei informări de presă, au fost luate măsuri ferme în ceea ce privește gestionarea substanțelor periculoase, asigurându-se că acestea sunt depozitate corect și în ambalaje conforme. De asemenea, au fost identificate și eliminate deșeuri amestecate, contribuind astfel la promovarea unei practici responsabile în domeniul gestionării deșeurilor.

În paralel, a fost aplicată o sancțiune în cuantum de 40.000 lei conform OUG 92/2021 pentru nerespectarea normelor în vigoare, „demonstrând că suntem hotărâți să ne conformăm regulilor impuse și să contribuim la protejarea mediului în care trăim.

În urma unui astfel de control dorim să subliniem importanța protejării mediului înconjurător și respectarea normelor impuse pentru aceasta.

Apreciem eforturile întreprinse pentru a menține un echilibru sănătos între activitatea noastră și mediul înconjurător și ne angajăm să continuăm pe această cale pentru un viitor mai curat și mai durabil”- Garda de Mediu Galați


Distribuie articolul

You May Also Like