La Suceveni, încă sunt premise de dezvoltare!

Distribuie articolul

Dragi cetățeni din Suceveni și Rogojeni,

Mă numesc Ionel Cucu, am 60 de ani, căsătorit, am un copil. Cred că fiecare dintre Dumneavoastră mă cunoașteți. Am decis să candidez la funcția de primar din două motive: -Din considerente democratice (de a fi o opțiune pentru cei nemulțumiți de actuala administrație). -Consider că am suficientă experiență administrativă (două mandate de primar și trei de consilier local). Ca fiu al comunei, cunosc pot spune, în cea mai mare parte nevoile și năzuințele fiecăruia dintre Dumneavoastră.

 

CARE SUNT OBIECTIVELE PE CARE MI LE PROPUN? În cazul în care mă voi bucura de încrederea Dumneavoastră, îmi propun și vă propun următoarele obiective: Se cunoaște că o mare problema pentru majoritatea locuitorilor comunei noastre este ocolul rutier din zona ”GĂINĂRIE”, folosit de cetățeni până în anul 1989. Dacă în perioada 2000-2008 nu am putut redeschide acel drum din cauza lipsei pârghiilor legislative, acum avem cadrul legal care să facă posibil acest lucru*(Legea 225/2010).

Așa cum cunoașteți, lipsa acelui drum s-a soldat până în prezent cu numeroase accidente rutiere, din care unul cu pierdere de viață omenească.

– Efectuarea tuturor demersurilor în vederea realizării unui cămin de bătrâni și persoane aflate în dificultate cu ASISTENȚĂ PERMANENTĂ, prin amenajarea în acest scop a fostului Pichet de grăniceri Rogojeni.

– Amenajarea unui parc de agrement pentru persoane de toate vârstele (în 2008, se obținuse finanțarea pentru acest obiectiv, dar din păcate, după încheierea mandatului meu de primar, acel proiect nu a mai avut continuitate).

– Refacerea suprafețelor împădurite (întocmirea documentației și încredințarea acestora spre paza Ocolului Silvic Galați).

– Amenajarea a două terenuri de sport în Suceveni și Rogojeni.

– Continuarea renovării Căminului Cultural Rogojeni, lucrare începută în 2007, sistată de cei ce mi-au succedat în funcție.

– Maxima transparență privind actul decizional în cheltuirea banului public.

– Fiecare cetățean va beneficia de tratament nediscriminatoriu privind opțiunile sale politice în ceea ce privește soluționarea problemelor sale ce au legătură cu administrația publică locală.

– Se va avea în vedere sprijinul financiar și consultanță din partea instituțiilor aflate pe raza comunei (educație, sănătate, culte religioase).

De asemenea, am în vedere și…

-Investiții în educație pentru viitorul copiilor noștri.

– Investiții în iluminatul public pe toate străzile comunei, iluminat Smart cu panouri fotovoltaice.

 

Comandat de Forța Dreptei, Filiala Jud. Galați.

Realizat de SC Tornada Lighting SRL.

Publicat de Express de Dunăre.

Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like