15 lideri de ONG-uri din SE României se vor instrui prin prin programul EMPRETEC

Distribuie articolul

Programul aduce formare și scalare a competențelor participanților punând accent pe creșterea impactului în comunitate, strategii personalizate, bazate pe prioritățile și nevoile identificate, precum și sesiuni de coaching pentru consolidarea planurilor de acțiune.

Cei 15 lideri sunt selectați printr-un proiect – IncubaThor SE – ce a obținut finanțare prin intermediul acceleratorului de ONG-uri în sustenabilitate Raiffeisen Comunități.

„Proiectul IncubaThor SE răspunde nevoilor întreprinderilor sociale și ONG-urilor de a-și creste sustenabilitatea financiară prin valorificarea de instrumente antreprenoriale, ceea ce va duce la consolidarea impactului social în comunitățile deservite, din Sud-Estul României”, a precizat Raiffeisen pe pagina de prezentare a celor 20 de organizații câștigătoare a granturilor oferite prin programul de susținere a societății civile.

Proiectul IncubaThor este angajamentul clusterului Openhub, Asociației pentru Antreprenoriat Romania, Empretec Romania și al Fundației Comunitare Galați de a contribui la un viitor mai eficient în care ONG-urile devin mai puternice și echipate în fața provocărilor, contribuind activ la dezvoltarea eficientă a comunităților.


Distribuie articolul

You May Also Like