10 restaurante unde gălățenii pot petrece seara de revelion

Distribuie articolul

Seara dintre ani se apropie și unii gălățeni poate nu au stabilit încă locul unde vor petrece revelionul, dar sunt multe restaurante ce organizează petreci cu ocazia acestei seri. 10 dintre locurile unde oamenii pot merge în Galați să se distreze în seara de 31 decembrie, după cum urmează:

  1. Teatris, unde prețul este de 650 de lei de persoană. Muzica va fi oferită de Dj Razz și Dj Andrei Bușilă. Starter-ul acestora este compus din aperitive pe bază de fructe de mare, după care urmează felul principal, adică mușchiuleț de porc iberic în sos de hribi și cartofi zdrobiți cu morcov și verdețuri. Oamenii vor avea parte de open bar ce conține mai multe tipuri de bere, vin și cocktail-uri cu sau fără alcool. Restaurantul se află pe Strada General Iacob Lahovary 5-7, Galați.
  2. Amiro Events ce va avea un meniu festiv all inclusive format din aperitiv, pește, friptură și desert, băuturi alcoolice și non alcoolice, iar atmosfera va fi întreținută de Live Music Arco Band și Hippie Band. Restaurantul se află pe Str. Traian nr. 320 și participarea la acest eveniment costă 550 de lei de persoană.
  3. Union Jack Events oferă unmeniu all inclusive și open bar, loc în care va veni să cânte Formația Andante, pozele vor fi făcute de Mojo, iar oferta acestora este că la fiecare grup de 12 persoane, una are invitație din partea casei. Locația se află pe Calea Prutului, nr. 56.
  4. Olympic Ballroom, loc în care gălățenii vor petrece cu Frații Budișteanu și va fi 10% discount pentru grupurile mai mari de 10 persoane. Mâncarea și băutura fac parte din meniul all-inclusive, desert și open bar. Restaurantul se află pe Str. Prelungirea Foltanului nr.122, sat Costi com. Vânători, Galați și costă 460 de lei de persoană.
  5. Your Event Moldova unde va veni Formatia Liviu Ciobotaru & Magic Band cu Alexandra Căpitănescu se ocupă de muzica live și dans. La masă vor fi 3 feluri de mâncare și băutura este luată de la open bar. Participarea costă 450 de lei de persoană și totul va avea loc la adresa Coșbuc Nr. 74.
  6. La Magdalena, local cu meniu all-inclusive, open bar, tort, șampanie și muzica aleasă de DJ Fox. Petrecerea începe la ora 19,00, costă 350 de lei de persoană și adresa la care se găsește este Str. Brăilei nr. 28.
  7. Havana Ballroom ce conține un meniu festiv deosebit all inclusiv, un pachet generos de băuturi alcoolice și non-alcoolice și muzică asigurată de Dj Pedros, plus tombolă și alte surprize. Preț: 300 de lei de adult și 150 de lei de copil, iar adresa este Drumul de centura, nr. 57.
  8. Gossip Cafe organizează Masquerade New years Eve party cu mâncăruri diverse, băuturi pentru toate gusturile și atmosfera de petrecere va fi asigurată de DJ Fanyo. Adresa este Str. Domneasca, nr. 100 și preț de 450 de lei de persoană.
  9. Hera Events Galați care va avea atmosfera întreținută de dj Florin și Robert Stoica. În meniu se află diferite aperitive, urmate de felul de mâncare pe bază de pește, felul principal, pulpă de rață gătită la sous vide cu varză roşie caramelizată şi mouse de ţelină, iar desertul reprezintă tortul festiv. Băuturile sunt asigurate prin open bar. Prețul de participare este de 400 de lei de persoană și se află la Complex Comercial Țiglina I.
  10. Salonul Domnesc ce va avea muzică live cu Formația Extra Show și un meniu format din aperitive, un fel principal, pulpă de rată confiata pe pat de varză roșie caramelizată și sos de portocale, mai multe deserturi și un open bar. Adresa este Drumul de Centură 54A, iar participarea este de 400 de lei de persoană.

Distribuie articolul

You May Also Like