Ziua Internațională Anticorupție marcată (și) la Galați

Distribuie articolul

Cu prilejul celebrării zilei de 9 decembrie – Ziua Internațională Anticorupție, lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Galați au desfășurat o activitate de educaţie pentru promovarea integrităţii, cu 25 de funcționari publici din cadrul Direcției Județene de Sport Galați.

Scopul acestei întâlniri a fost promovarea și consolidarea comportamentului integru, identificarea faptelor care întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor de corupție, precum și creșterea gradului de conștientizare.

În acest context, au fost prezentate aspecte de interes cu privire la atribuțiile Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție prevăzute de Codul penal și de Legea 78/2000, consecințele corupției la nivel individual și instituțional, precum și modalitățile de sesizare a faptelor de corupție. Totodată a fost promovat Sistemul Call- center anticorupție 0800.806.806.

La nivelul județului Galați, sesizările pot fi formulate la numărul de telefon/fax 0236.453.997, la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Galați, situat pe strada Crizantemelor, nr. 10 sau prin e-mail, la adresa galati.dga@mai.gov.ro.


Distribuie articolul

You May Also Like