VIDEO/ Un jandarm din Brăila lovește cu piciorul un tânăr

Distribuie articolul

Este anchetă la Inspectoratul de Jandarmi Brăila după ce în spațiul public a apărut o filmare cu un jandarm care lovește cu piciorul un tânăr. Incidentul a fost filmat de o persoană, iar imaginile au fost distribuite online.

În imaginile filmate de o femeie aflată pe balconul unui bloc apar un polițist, un jandarm și un adolescent. Cei trei discută în contradictoriu în timp ce oamenii în uniformă verifică un document, probabil, o declarație pe propria răspundere privind circulația în zonele publice. La final, în momentul în care tânărul încearcă să plece, el este lovit cu piciorul de jandarm. Femeia care filmează scena ia atitudine și se adresează jandarmului. „Și dacă era altul mai dădeai în el?”, spune femeia.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Brăila au anunțat că au văzut imaginile și că au demarat o anchetă.

„Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la modul în care a acționat un lucrător din cadrul IJJ BRĂILA, vă comunic faptul că la nivelul inspectoratului a fost constituita o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni și cu alte informații. Cert este că nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Brăila.

Dacă va fi găsit vinovat, jandarmul va fi sancționat.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like