VIDEO/ Accident ca-n filme, la Brăila. O mașină a zburat și s-a răsturnat pe un bulevard

Distribuie articolul

Un accident spectaculos a avut loc noaptea trecută (18 aprilie) în municipiul Brăila. O mașină care circula pe Calea Călărașilor a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a fost lovită de un autoturism care venea de pe strada Griviței. În urma impactului, mașina de pe Calea Călărașilor s-a răsturnat și s-a lovit violent de un stâlp și de gardul unui refugiu pentru tramvaie. Accidentul s-a soldat cu 3 victime, toate din autoturismul care a trecut pe roșu. Este vorba despre șoferul de 20 de ani și doi pasageri de 18 ani fiecare, care au ajuns la spital.

„În accident au fost implicate doua vehicule. Unul care circula pe Calea Călărașilor, dinspre Primărie, și care a intrat în coliziune cu altul ce venea de pe strada Griviței. Din cercetările efectuate a rezultat că șoferul primului vehicul, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, care circula pe Calea Călărașilor, nu a respectat culoarea roșie a semaforului. Cel de-al doilea șofer are vârsta de 40 de ani, din Brăila. În urma accidentului, au rezultat trei victime, toți din mașina care s-a răsturnat, a anunțat IPJ Brăila.

Starea răniților nu este foarte gravă dar vor rămâne internați pentru investigații suplimentare. Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Pentru isprava sa, șoferului vinovat i s-a  întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și i se vor imputa pagubele făcute.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like