USR când vrea, poate, când nu, își bate joc !

Distribuie articolul


Recent au fost numite noile personaje ce vor forma viitoarele Consilii de Administrație (CA) de la Administrația Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) și Administrația Porturilor Dunării Maritime (APDM).


Numirile operate de Ministerul Transporturilor unde după cum bine se știe este un portofoliu al USR a creat ceva fiori prin PNL-ul local, cei doi actuali directori generali, Sorin Crețu și Alexandru Șerban nemaifiind foarte siguri de posturile lor. Sigur, aceștia deocamdată sunt bine merci în funcții iar șansele ca ei să rămână mai departe la șefiile celor două administrații sunt în acest moment de fifty-fifty.


Revenind la numirile ministrului Drulă de la AFDJ Și APDM, acestea sunt interesante dacă nu uităm în CV-urile persoanelor în cauză. Doctori, avocați, bancheri, soft-iști. Oameni cu expertiză chiar dacă pentru gălățeni numele lor nu spun prea multe.


Sorin Boidi, Cătălin Ciupercă, Bogdan Pândaru, Georgiana Sîrbu, Marius Stoicănescu sunt numiții pentru AFDJ, iar la APDM, Nicolae Alexandrescu, Bogdan Spuza, Sonia Vlad.
Trei membri ai CA-ului de la APDM au rămas pe funcții: Viorel Cristovici, Robert-Răzvan Dobre și Daniel Ionuț Dragomir.


Revenind la numirile USR, de la București, de la nivelul Ministerul Transporturilor, Galațiul a primit un semnal de competență și expertiză nu același lucru însă am reperat la USR-ul local mai ales când Bogdan Rodeanu ni l-a readus pe Gabriel Panaitescu la Prefectură.

Cea mai aiuristică propunere și apoi numire din istoria recentă a USR Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like