,,Universitas Europaea: Spre o Societate a Cunoașterii prin Europenizare și Globalizare”

Distribuie articolul

Aceasta este tema lucrărilor Conferinței Științifice Internaționale care se desfășoară în perioada 17-20 octombrie și la care participă reprezentanții unui consorțiu universitar, din care face parte și Universitatea Danubius din Galați.

Potrivit unei informări de presă, Conferința este organizată la 30 de ani de existență de Universitatea Liberă Internațională Moldova în parteneriat cu Universitatea Danubius, Galați, Universitatea Northwest Normal Lanzhou, China și Universitatea Apollonia, Iași.
Alături de Rectorul ULIM, Conf. univ. dr. Ilian Galben au fost Președintele Universității Danubius, Conf. univ.dr. Andy Pușcă, Rectorul Universității Danubius, Prof. univ. dr. Steve O. Michael, și mai multe personalități culturale importante ale Republicii Moldova: Anatolie Vangheli, reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, E.S. Sándor Szabó, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei, dar și Andrei Chiciuc, Președintele Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educatie și Cercetare.

„Este emoționant să ne aflăm astăzi aici, cu ocazia celor 30 de ani petrecuți împreună, pentru că suntem două Universiăți Surori. Vă felicit pentru păstrarea tradițiilor, a limbii române și pentru tot ceea ce ne unește!”, Conf.univ. dr. Andy Pușcă

În semn de prețuire față de realizările Universității Libere Internaționale din Moldova, Rectorul, Prof. univ. dr. Steve O. Michael alături de Președintele Universității Danubius Conf. univ. dr. Andy Pușcă a înmânat Rectorului Universității Libere Internaționale Moldova, Conf. univ. dr. Ilian Galben o plachetă simbol:

„COMUNITATEA ACADEMICĂ DANUBIUS VĂ FELICITĂ PENTRU ANIVERSAREA A 30 DE ANI DE EXCELENȚĂ ACADEMICĂ ȘI VĂ UREAZĂ REALIZĂRI EXCEPȚIONALE ÎN ANII VIITORI, SUB AUSPICIILE CELOR MAI ÎNALTE ÎMPLINIRI PE TOATE PLANURILE! VIVAT! CRESCAT! FLOREAT!”.


Distribuie articolul

You May Also Like