United a adus Supercupa României, la Galați!

Distribuie articolul

Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc a găzduit aseară partida dintre United Galați și Autobergamo Deva ce a contat pentru Supercupa României. Cele mai bune echipe din România au oferit un meci spectaculos și dramatic.

Tigrii lui Florin Ignat au avut inițiativa, dar devenii, care au pierdut mai mulți jucători importanți din sezonul trecut, s-au organizat bine în defensivă și au încercat să dea lovitura pe contre. Gălățenii au deschis scorul prin Crișan în min.19, dar devenii au egalat imediat prin Matei care a transformat o lovitură de la 10 metri acordată de arbitri.

Gălățenii au fost vioara întâi și repriza secundă, dar au ratat cât pentru două meciuri A rămas 1-1 și s-a trecut la executarea penalty-urilor de departajare. Autobergamo Deva a condus cu 2-0, dar mai apoi portarul gălățenilor, Constantinescu a parat două lovituri de la 6 metri, astfel Supercupa luând drumul Galațiului. „United Galați: Toniță, Constantinescu – Araujo, Ignat, Boșneagă, Pele, Burdujel, Crăciun, Crișan, Cireș, Dudău, Arhire, Oană. Antrenor principal: Florin Ignat.


Distribuie articolul

You May Also Like