Un gălățean se află pe lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare

Distribuie articolul

Alexandru Șerban, președintele organizației municipale a PNL Galați, se află pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Liderul liberalilor gălățeni ocupă poziția 27 și chiar dacă locul nu este eligibil, participarea la competiția electorală îi va permite să promoveze o serie de proiecte ale gălățenilor.

Alexandru Șerban susține că a acceptat să intre în competiția electorală pentru a promova interesele comunității și pentru a-și consolida relațiile cu viitorii europarlamentari liberali. Pentru PNL alegerile din luna mai sunt foarte importante pentru formarea unui grup puternic în Parlamentul European și pentru că vor arăta opinia electoratului în perspectiva următoarelor alegeri parlamentare, locale și prezidențiale.

„Este un pas natural, Galațiul trebuia să aibă un reprezentant pe listă. Eu nu refuz lupta, am intrat în multe competiții și sunt convins că mă va ajuta această experiență. Voi avea multe de învățat de la candidații de din fruntea listei și, foarte important, voi face lobby pentru proiectele Galațiului. Dacă îi cunoști și colaborezi cu viitorii europarlamentari este mai ușor să-ți prezinți proiectele. Alegerile europarlamentare nu sunt un test, sunt foarte importante”, a declarat Alexandru Șerban, președintele organizației municipale a PNL Galați.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai. România are alocate 33 de poziții în viitorul Parlament European.


Distribuie articolul

You May Also Like