Un copil de opt luni a murit în condiții suspecte. Autoritățile au fost anunțate de mama victimei

Distribuie articolul

Un copil de opt luni a murit în condiții suspecte în localitatea gălățeană Negrilești. Incidentul a fost anunțat la 112 chiar de mama copilului. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au găsit urme de violență pe corpul copilului.
Polițiștii au anunțat că marți, o femeie de 35 de ani, din Negrilești, a sunat la 112. Ea le-a spus anchetatorilor că și-a găsit copilul, o fată de opt luni, decedat. Cadrele medicale sosite împreună cu polițiștii la fața locului nu au găsit urme de violență pe corpul fetei. Corpul a fost trimis la Medicina Legală.
„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, dar și un echipaj de la ambulanță, iar cadrele medicale au constatat decesul. Din primele verificări efectuate la fața locului și în urma examinării sumare a cadavrului fetiței de 8 luni, nu au fost constatate urme de violență pe cap, corp sau membre. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului”, a anunțat IPJ Galați.
Conform procedurii, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.


Distribuie articolul

You May Also Like