Un autobuz a intrat pe contrasens pe o stradă din orașul Galați. Ce explicație a avut șoferul

Distribuie articolul

Incident la ieșirea din orașul Galați spre Brăila. Un autobuz al societății Transurb a intrat pe contrasens și a fost filmat de o cameră video amplasată pe o mașină de Poliție. Șoferul a rămas fără permisul de conducere și le-a spus polițiștilor că nu cunoaște traseul. El va fi pedepsit și de conducerea societății de transport.

Incidentul a avut loc în prima zi de Paște. Șoferul le-a spus polițiștilor că a intrat cu autobuzul pe contrasens pentru că nu cunoaște traseul.

„Nu știu traseul, sunt începător. Cum să nu știți traseul? Și mergeți pe contrasens?”, se aude în înregistrarea făcută de camera Poliției.

Reprezentanții Poliției au anunțat că șoferul de autobuz a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere.

„Autobuzul a circulat pe contrasens, pe strada Calea Galați, duminică, 19 aprilie, în jurul orei 13.40. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Conducerea societății Transurb a început o anchetă și îl va sancționa pe șoferul care a intrat pe contrasens.

„Este surprinzător pentru conducerea societății de transport. Șoferul este angajat de 30 de ani. El a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile și va intra în Comisia de Disciplină a societății unde va fi sancționat conform regulamentului intern și legislației în vigoare”, a anunțat Biroul de Relații Publice al societății Transurb Galați.

Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul a fost angajat pe poziția de vatman până recent.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like