Tudorele, mulțumim, că ca tine nu găsim!

Distribuie articolul

Încă un infractor eliberat pe baza legii recursului compensatoriu, promovată de fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, s-a întors după gratii. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Floştură Valentin-Marius, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punere în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

”În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: în seara de zilei 22.03.2019, în jurul orei 20:30, inculpatul Floştură Valentin – Marius profitând de faptul că persoana vătămată A.G. dorea să se deplaseze într-o zona mărginaşă a municipiului Galaţi, a ademenit-o pe aceasta în autoturismul personal sub pretextul conducerii la destinaţie.În acest context, inculpatul Floştură Valentin Marius a condus-o pe persoana vătămată A.G. în direcţia fostului C.A.P. Fileşti pe un drum de pietriş, necirculat, unde a obligat-o să coboare din autoturism şi a condus-o în dreptul unor clădiri abandonate, exercitând acte de violenţă asupra ei pentru a o determina să întreţină un raport sexual oral împotriva voinţei ei.Inculpatul Floştură Valentin Marius, în aceleaşi împrejurări descrise anterior, a condus autoturismul marca Volkswagen Polo neînmatriculat în circulaţie şi având aplicate plăcuţe cu un nr. fals de înmatriculare, pe drumurile publice din municipiul Galaţi, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.Pe parcursul urmăririi penale persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă”, precizeaă Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.

Procurorii fac precizarea că inculpatul Floştură Valentin – Marius, la momentul comiterii faptei, era recidivist post-executoriu, fiind liberat condiţionat la data 10.07.2018, cu un rest rămas de executat de 248 zile închisoare.


Distribuie articolul

You May Also Like