Traficanți de droguri prinși în județul Galați

Distribuie articolul

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au cercetat activitatea infracțională a 5 persoane pentru trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive.

Patru dintre persoane, dintre care unul minor, au fost prinse când au încercat sa comercializeze 100 de grame de canabis și 100 de grame de substanță psihoactivă, pentru 8.000 de lei.

În perioada octombrie 2023 – 3 aprilie 2024, trei dintre aceștia au deținut, transportat, depozitat și comercializat în mod repetat, mai multe cantități de canabis, substanță cristalină, drog de mare risc și 2-MMC, către consumatori din județul Galați.

După ce s-au efectuat percheziții, au fost ridicate aproximativ 450 de grame de canabis, cântare electronice de precizie şi grindere, obiecte purtând urme de substanţă, mai multe telefoane mobile, sume de bani în lei, euro şi lire sterline şi alte mijloace de probă.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au hotărât reținerea a patru persoane și măsura controlului judiciar față de o alta și arestarea preventivă pentru 30 de zile față de cei reținuți.

 


Distribuie articolul

You May Also Like