Târg de iarnă cu dedicație de 160.000 de lei

Distribuie articolul

Ați auzit de Estrada Copiilor, Canto Centrul Cultural ”Dunărea de Jos”, Doinița Covurluiului sau Ansamblul Folcloric ”Colindătorii” – Cercul Militar Galați? Ei bine, aceste respectabile grupări artistice au fost trecute de Primăria Galați la categoria ”artiști renumiți” și au devenit condiție sine-qua-non la o licitație de 160.000 de lei.

Mai pe românește, dacă vii la licitație cu Hrușcă, Loredana sau  Michael Jackson înviat, ești descalificat pe motiv că nu ai respectat lista din caietul de sarcini.

Până pe data de 4 decembrie, municipalitatea primește oferte pentru un ”Târg de iarnă” ce ar urma să înceapă imediat după, în perioada 6 – 16 decembrie și pentru care pune la bătaie 160.000 de lei.

”Obiectivul principal îl constituie organizarea evenimentului ”Târg de iarnă” Galați 2018 prin asigurarea serviciilor de scenotehnică (podium, lumini) necesare, asigurarea unui program artistic complex în zilele specificate, a decorurilor și amplasamentului specific”, se arată în caietul de sarcini avizat de primarul Ionuț Pucheanu.

Scena este cea mai mică cu putință, de 6×4 m, și costă aproximativ aproximativ jumătate din banii puși la bătaie (adică putea fi cumpărată direct de Municipalitate, nu închiriată), dar acesta este doar un amănunt. Cum amănunt este și faptul că totul ar trebui demarat de a doua zi, din data de 5 ianuarie, ceea ce este practic și tehnic imposibil, dacă nu ai totul aranjat dinainte.

”Ofertantul va prezenta o propunere care să cuprindă concert ce va fi susținut de minim un artist renumit al cărui repertoriu cuprinde și colinde și opere muzicale specifice sărbătorilor de iarnă din următoarea listă: Cristina Vasopol, Canto Centrul Cultural ”Dunărea de Jos”, Doinița Covurluiului, Ansamblul Folcloric ”Colindătorii” – Cercul Militar Galați, Școala de Canto Galați, Estrada Copiilor”, se mai arată în caietul de sarcini avizat de primar. Și în care e stipulat că neîndeplinirea acestei condiții duce la descalificarea ofertanților.

Rămâne interesant de văzut cum va reuși câștigătorul să scoată într-o singură zi, pe 5 ianuarie, toate avizele necesare de la Poliție, Poliția Locală, Jandarmerie, Ambulanță și ISU.


Distribuie articolul

You May Also Like