Sute de locuri de muncă vacante, oferta pieței de muncă locale, în Galați

Distribuie articolul


Peste 250 de locuri de muncă vacante sunt anunțate zilele aceste de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați. Mare parte dintre aceste locuri de muncă sunt pentru persoane cu studii medii, dar sunt înregistrate și locuri de muncă vacante pentru persoane cu studii superioare, cum ar fi ingineri construcții civile, economiști și consilieri-experți de gestiune sau ofițer (construcții) la Penitenciar.


De exemplu, nu mai puțin de 40 de locuri de muncă sunt scoase la concurs de o firmă din domeniul IT@C, pentru persoane cu studii medii care au cunoștințe de operare calculator – agent service clienți. Sau 30 de locuri de muncă vacante oferite de o firmă de fashion, tot pentru studii medii – confecționer asamblor articole textile.


Mai sunt căutați sudori, lacatuși mecanici sau construcții navale, dulgheri, electricieni, automatist sau instalatori instalații tehnico-sanitare, șoferi, mecanici utilaje agricole, tâmplari, montatori placaje și pereți, plafoane gips-carton.


Și industria HoReCa are solicitări pentru recepționeri, ajutori bucătari, cameriste dar și șefi de restaurant.


De departe, însă, oferta Combinatului Siderurgic din Galați este cea mai mare: caută să angajeze nu mai puțin de 100 de persoane cu zece clase, pentru meserii gen strungar, oțelar, laminator, furnalist, lăcătuș, electrician chiar și fără pregătire – ucenici, pentru a-i califica în aceste activități.


Distribuie articolul

You May Also Like