„Surpriză în ring” la promoția de k1 -Senshi, din Bulgaria

Distribuie articolul

Marian „The Terror” Lăpușneanu, sportivul clubului K1 Galați a câștigat cea de a XX-a promoție Senshi, promoție ce a adunat în componența sa nume mari din competițiile de luptă K1, precum Albert Kraus, Ernesto Hoost, Andy Sauwer, Semmy Schilt.

Evenimentul, organizat pe 24 februarie, în orașul Varna, din Bulgaria, a reunit în componența sa 13 partide de luptă, la diferite categorii de greutate.

Sportivul clubului K1 Galați a fost invitat pe ultima sută de metri pentru a înlocui un sportiv marocan. Din fericire, Lăpușneanu a reușit sa le dea calculele peste cap bulgarilor, în competiția a șasea, care mizau pe vedeta lor Petrov Dragomir, campionul Senshi la categoria 70 kg, sportiv cu victorii în promoția Glory, distrugându-l în runda a 2-a cu o directa de dreapta ce l-a dus in lumea viselor pe bulgar.

Din păcate, celălalt sportiv român, participant în ”Lupta 13”, luptătorul KWU Full Contact, categoria de greutate 95+ kg, Florin Ivănoaie (Câștigător multiplu la Dynamite Fighting Show – DFS) a pierdut meciul în fața lui Ahmed KRNJIC, sportiv din Bosnia și Hertegovina, mult mai înalt, cu cinci centimetri (1,99 m ) și mai greu cu 15 kg (116 kg), decât sportivul român.

În perioada următoare, Marian Lăpușneanu se pregătește pentru gala carierei, ce va avea loc la Baia Mare, în luna martie, unde va lupta intr-o piramidă de 8 luptători romani pentru a se stabili campionul Românie în DFS.


Distribuie articolul

You May Also Like