Studenții gălățeni marchează golurile succesului la Cupa Tinerilor Basarabeni din România

Distribuie articolul

Șapte tineri din Galați, membri ai Clubului Studenților Basarabeni și Bucovineni „Ștefan cel Mare și Sfânt” din cadrul Ligii Studenților, au reprezentat studenții basarabeni din municipiu la Cupa de Fotbal a Tinerilor Basarabeni din România, desfășurată la Timișoara în perioada 28-29 octombrie.

Sub numele echipei FC CSBB, acești tineri au concurat și au obținut locul trei, în timp ce locul I a fost ocupat de FC Albișoara, iar locul II de OSB Timișoara. Asociația Inițiativa din Timișoara, gazda evenimentului, a transmis felicitări tuturor echipelor pentru participarea lor și a subliniat că „rezultatele finale au fost cu adevărat remarcabile”.

Evenimentul, finanțat de Banu Sport și Universitatea Politehnica din Timișoara, a reprezentat o oportunitate pentru tinerii basarabeni de a se reuni și a celebra împreună tradiția veche a Cupei. Ilieș Rotaru, unul dintre studenții din Galați, a subliniat că a fost o oportunitate deosebită pentru ei.

La competiție au participat 6 echipe de basarabeni din întreaga Românie, inclusiv „Asociația Studenților Basarabeni din Craiova”, „OSB Timișoara”, „Inițiativa”, „ATB Brașov – Asociația Tinerilor Basarabeni din Brașov” și „Grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca”, alături de Clubul Studenților Basarabeni și Bucovineni „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like