SPORT/ Victorie importantă în deplasare pentru Oțelul

Distribuie articolul

Gălățenii au obținut victoria cu 3-1 (1-1) pe terenul Metalului din Buzău, o formație care și-a anunțat încă de la începerea campionatului intenția de a promova în eșalonul secund.

La pauză scorul a fost egal după ce oțelarii au marcat în urma unei lovituri libere din interiorul careului buzoian, prin Jardan in min 24. Doar cinci minute a durat avantajul gălățenilor, buzoianul Atomei restabilind egalitatea în min. 31 printr-o lovitură la colțul scurt. Oțelul a mai ratat o oportunitate importantă până la pauză, Cisotti trimițând mingea în bară.

La reluare, gălățenii s-au desprins relativ repede, Demian marcând pentru 2-1 în minutul 52, iar Cisotti, a transformat un penalty în min. 70.
Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început partida cu Ursu – Rus, Ghiocel, Cojocaru, Nedelea, Neagu, Cireș, Jardan, Demian, Cisotti, Cârjan. Au mai evoluat Dobre, Cîrcimar și Farcaș.
În clasament, Oțelul a urcat pe locul trei cu 15 puncte din 7 jocuri, un meci mai puțin decât liderul Sporting Liești, care a adunat 19 puncte.
Pentru Oțelul urmează o săptămână cu două jocuri, ambele pe teren propriu. Miercuri, 20 octombrie, de la ora 15.00, se va juca restanța cu CS Făurei, iar sâmbătă, de la aceiași oră, este programat meciul cu CSM Râmnicu Sărat din ultima etapă a turului.

Sporting Liești a învins fără emoții Viitorul Ianca cu 4-2 (2-1). Au marcat Munchiu (min. 7), Călin (min. 42), Mihu (min. 58), și Grigoraș (min. 67).


Distribuie articolul

You May Also Like