SPORT/ Promovarea se decide la Însurăței

Distribuie articolul

Doar 1-1 în prima manșă a barajului de promovare în liga secundă între Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila.

Evident, scorul nu mulțumește pe cei din conducerea echipei gălățene dar sunt semnale că în retur se poate obține calificarea.

Un 0-0 ar califica echipa brăileană dar privind istoricul partidelor dintre cele două echipe,acest scor este improbabil a se înregistra la finalul celor 90 de minute.

În meciul tur, gălățenii au atacat încă din start și după un gol anulat corect pe motiv de offside la Cârjan, au reușit deschiderea scorului prin Răducan în min. 35 care a trimis cu capul după o lovitură de colț.

Imediat după reluare, în min. 49, Neagu înscrie în proprie poartă aducând egalarea brăilenilor. Până la final mai sunt ocazii la ambele porți cele mai importante aparținând gălățenilor.

Chiar dacă sunt câteva probleme medicale la echipă, antrenorul Petre Grigoraș este optimist pentru returul de sâmbătă 29 iunie ce va avea loc la Însurăței.

De remarcat că brăilenii în cazul unei calificări, nu vor avea unde juca meciurile de liga a două, stadionul din Însurăței nefiind omologat pentru Liga a doua, iar la Brăila stadionul nu e amenajat nici pentru Liga a treia!


Distribuie articolul

You May Also Like