SPORT/ Oțelul câștigă derby-ul județean!

Distribuie articolul

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 2-0 (2-0), partida susținută pe terenul formației Sporting Liești, contând pentru etapa 8 a Ligii 3, seria 2.

Victoria oțelarilor a fost stabilită prin golurile marcate de Gavrilă, în minutele 28 și 40.
Antrenorul Petre Grigoraș a început partida în următoarea formulă: Dinu – Farcaș, Sârghi, Ghiocel, Popescu – Neagu, Dobre – Gavrilă, Păun, Nica – Răducan. Au mai intrat pe parcurs: Stoian, Sevastian, Matei, Cireș.

Într-o altă partidă, Avântul Valea Mărului a reușit a doua victorie consecutivă, învingând cu 2-0 CS Făurei, îndepărtându-se de zona retrogradabilă. Pentru vălmăreni au marcat Spânache(min. 5) și Iacob(min. 14).
Oțelul se află pe poziția secundă a clasamentului după ce contracandidata sa la promovare, Dacia Unirea Brăila a câștigat clar în deplasarea județeană de la Chiscani, cu Sportul, scor 6-0.

În etapa următoare, ultima a turului, Oțelul Galați va evolua pe teren propriu în compania formației Sportul Chiscani, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Oțelul.

Sporting Liești sa va deplasa la Focșani unde o va întâlni pe CSM din localitate iar Avântul Valea Mărului va juca tot în deplasare, la Bacău, cu CSM.


Distribuie articolul

You May Also Like