SPORT/ Festival de goluri pentru Oțelul în primul meci de pe teren propriu

Distribuie articolul


Oțelul Galați a obținut prima victorie în actuala stagiune de campionat, după ce a învins de o manieră categorică Sportul Chiscani cu 8-0 (2-0), în etapa secundă a Ligii 3, seria 2.
A fost 2-0 la pauză prin punctele marcate de Neagu (26) și Jardan (31).

Un scor neconform cu realitatea din teren în primele 45 de minute, gălățenii ratând alte patru-cinci oportunități din poziții clare.

După reluare, același Jardan mai înscrie de două ori, în minutele 54 și 76, Niculae (63), Cricimar (69, 82) și Râpan (71).
Managerul tehnic al SC Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, a trimis în teren următoarea formulă: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel (cpt), Niculae – Neagu, Jardan, Cireș – Cisotti, Cârjan, Nica. Au mai evoluat: Cricimar, Vaștag, Mereuță, Râpan și Dobre.

O repriză secundă mult mai reușită din punct de vedere al realizărilor, procentul de concretizare al situațiilor avute fiind net superior celui din primul mitan.
În etapa următoare, gălățenii se vor deplasa la Bacău, pe terenul celor de la Aerostar, partida urmând a avea loc vineri, 10 septembrie, cu începere de la ora 17:00.

Într-un alt meci, Sporting Liești a învins în deplasare cu 4-3 la Făurei, pe CS din localitate, golurile lieștenilor fiind marcate de Bârlădeanu(2), Călin și Stan.

După două etape, în clasament conduc Metalul Buzău și Sporting Liești, ambele cu maximum de puncte -6. Aceste două echipe se vor întâlni de fapt etapa viitoare, la Liești.


Distribuie articolul

You May Also Like