SPORT/ Barajul de promovare pentru Liga Florilor, încă incert

Distribuie articolul

Handbalistele gălățene antrenate de Alexandrina Soare și-au aflat zilele trecute adversarele pe care le vor întâlni în barajul de promovare în primul eșalon.

Fetele de la CSM Galați au fost repartizate în prima grupă de alături de Dacia Mioveni, CSU Știința București și CSM Tg. Mureș.

În cealaltă grupă se vor duela CSU Neptun Constanța, Activ Prahova Ploiești, HCF Piatra Neamț și Crișul Chișineu Criș.

Din fiecare grupă se vor califica în semifinale primele două clasate, urmând a promova cele două finaliste și câștigătoarea finalei mici.

 Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal se va întruni iarăși zilele următoare pentru a stabili datele de disputare și locațiile pentru cele două grupe.

 În situația în care, după 15 iunie, se va putea trece la antrenamentele în sală, în condiții normale cu efectivul complet, este foarte probabil ca turneul de baraj să fie programat la sfârșitul lunii iulie sau începutul lui august.

Gălățencele de la CSM sunt încrezătoare că vor reveni acolo unde ne-a învățat ani la rând, în Liga Florilor, chiar dacă adversarele ce le vor întâlni sunt destul de puternice.

În altă ordine de idei, să spunem că lotul echipei a fost primenit cu două transferuri importante, internaționala muntenegreancă Nikolina Knezevic și Mădălina Conache care revine după un periplu la Baia Mare. Conducerea CSM Galați mai are în vedere aducerea a încă una-două jucătoare pentru a ataca cu șanse sporite barajul de promovare


Distribuie articolul

You May Also Like