Spitalul Județean are disponibile posturi vacante de medic

Distribuie articolul

Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Galați organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante de medic, pe durată nedeterminată și cu normă întreagă.

Este vorba despre un post de medic neurolog ce va activa în cadrul secției de Neurologie, cu un program de șapte ore pe zi. Alte două posturi sunt de medic – rezident în anul V, confirmați în specialitatea radiologie – imagistică medicală și își vor desfășura activitatea timp de șase ore pe zi în laborator.

Pentru a putea fi angajați, candidații trebuie să se îndeplinească următoarele condiții: să fie absolvenți ai unei facultăți de medicină și farmacie, cu diplomă de licență; să dețină certificat de confirmare în gradul profesional corespunzător; în cazul medicilor rezidenți aflați în ultimul an de pregătire, trebuie să fi promovat examenul de verificare a cunoștințelor prevăzute în curriculumul de pregătire aferent anului de formare.

Dosarele pentru a candida la posturile menționate, se pot depune până pe 15 noiembrie la ora 14,00, iar concursurile se vor da la sediul Spitalului Județean de pe strada Brăilei, nr. 177.


Distribuie articolul

You May Also Like