Sindicaliștii din Sănătate au ieșit și ei în stradă. ”Susțin greva celor din învățământ!”

Distribuie articolul

Consiliul Naţional al Federaţiei Sanitas a decis declanşarea unor ample mişcări de protest.

Astăzi, 23 mai, a avut loc pichetarea Ministerului Sănătăţii timp de două ore, urmând ca, pe 8 iunie, să se organizeze și o grevă cu întreruperea activităţii timp de două ore, între 09.00 şi 11.00, așa cum precizase anterior Viorel Huşanu, preşedintele Sanitas Bucureşti.

La câteva zile după ce, la cea de-a XXVI-a Conferința a USSB i s-a încredințat un nou mandat pentru a fi reprezentantul sindicaliștilor la nivel de Organizație Județeană – Sanitas (București), liderul a anunțat acțiuni ferme pentru soluționarea problemelor pe care le suferă angajații din Sănătate.

Susțin greva celor din învățământ !

Susțin că și noi, cei din sănătate și asistență socială, trebuie să fim la fel de hotărâți ca ei și în acest sens am pregătit o serie de proteste la care aș vrea să luați parte câți mai mulți dintre voi !

Mâine pichetăm Ministerul Sănătății iar apoi vreau grevă!

Acestia sunt pașii legali.

Ne-au dezbinat, s-au făcut că ne „aruncă” câte ceva, întâi medicilor apoi și altora dar …firmituri; doar ne-au dezbinat!

Așa vor să facă și acum : propun firmituri profesorilor astfel încât să ne dezbinăm.

Este momentul ca noi toți să rămânem uniți și să nu cedăm. Acum este momentul!

Dacă guvernanții ne dezbină, noi să ne unim!

Dacă nu sunt în stare să facă legi corecte, să plece!

O grevă comună: învățământ, sănătate, asistență socială dar și alte sectoare bugetare poate i-ar trezi din adormirea pe care și-o permit odată așezați în fruntea țării!

Semnați pentru grevă!

Doar cei care semnează pot face grevă”, este mesajul transmis către sindicaliști, de Viorel Huşanu, pe rețeaua de socializare.


Distribuie articolul

You May Also Like