Sindicaliștii de la Cartel Alfa protestează la Galați. Ei cer înghețarea prețurilor și salarii mai mari

Distribuie articolul

Sindicaliștii de la Cartel Alfa protestează marți la Galați în cadrul acțiunii naționale numite „Marșul Anti-Sărăcire”. Protestatarii se vor aduna în fața Prefecturii pentru a cere salarii mai mari și intervenția Guvernului pentru a stopa creșterea prețurilor.
Mitingul de la Galați va începe la ora 11.00. La manifestare vor participa sindicaliști din Galați, dar și din județele Moldovei. Sindicaliștii cer „stoparea creşterii preţurilor, creşterea salariilor şi pensiilor, deblocarea negocierilor colective prin modificarea Legii Dialogului Social și aplicarea integral și fără discriminare a Legii 153/2017 și Legii 195/2020.”
Protestul Cartel Alfa se desfășoară sub forma a două caravane care au plecat luni din Zalău şi din Suceava. Participanții se opresc în localităţile de pe traseu și organizează proteste în fața prefecturilor. Primele mitinguri au avut loc la Zalău, Deva și Bacău, iar marți au fost programate mișcări de protest la Tg.Jiu, Râmnicu Vâlcea și Galați. Miercuri, protestatarii se vor opri în orașele Slatina și Slobozia. Cele două caravane se vor întâlni joi, la Bucureşti unde vor fi organizate un miting și un marș în Piața Victoriei și în Piața Revoluției.


Distribuie articolul

You May Also Like