Și-a ucis bebelușul nou-născut

Distribuie articolul

O tânără de 17 ani din Ghidigeni, județul Galați, a fost arestată pentru 30 zile, sub acuzația de omor calificat. Ea și-a ucis bebelușul nou-născut, după ce i-a aplicat mai multe lovituri în cap și l-a asfixiat.

„La data de 12 august 2020, s-a solicitat Tribunalului Galați, arestarea preventivă ptr inculpata C.I.V (17 ani) cercetată pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat- art. 188-189 lit a Cod penal în referire la art.199 Cod penal cu aplicarea art.77 lit.e Cod penal si art.113 Cod penal.

Se reține că in ziua de 03.08.2020, între orele 18,00-20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/Ghidigeni/Galați, după ce a dat naștere unui făt viu și  viabil,  a manifestat acte de violență asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare si tracțiune  la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului . S-a dispus arestarea preventivă ptr. 30 de zile”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like