Semimaratonul Galaţi a ajuns la a patra ediție

Distribuie articolul

Ediția a patra a evenimentului Semimaraton va avea loc duminică, 28 mai 2017. Traseul este unul dintre cele mai frumoase din ţară: parcurge integral Faleza Superioară a Dunării şi oferă o privelişte spectaculoasă a Munţilor Dobrogei, cei mai vechi din Europa.

Traseul este o buclă de șapte kilometri ce trebuie parcursă de 3 ori. Pe lungimea buclei sunt trei urcări: pe prelungirea Bulevardului George Coşbuc (la Parcul Viva), pe Faleza Superioară a Dunării (la Grădina Botanică) şi pe strada Navelor.

Evenimentul este o platformă de strângere de fonduri, prin alergare, pentru proiecte sociale, educaționale, urbanistice şi culturale implementate în judeţul Galaţi de către organizaţii non-profit.

Iată programul zilei de duminică:

07.45 – 08.45 – Înmânarea kit-urilor (DOAR pentru participanții din alte localități).

09.00 – Start pentru probele Semimaraton ONE GYM Galați, Cross, Ştafetă (primul alergător)

10.30 – Start pentru Cursa populară Romero Amanet, Schimb Valutar, Transfer Bani

11.00 – Start pentru Cursa animalelor de companie

11.30 – Start pentru Cursa copiilor FasTracKids Galati – DOAR PENTRU COPII SUB 8 ANI. Copii peste 7 ani sunt invitați să participe la Cursa populară Romero Amanet, Schimb Valutar, Transfer Bani

12.00 – Premiere Cursa Copiilor, Cursa Animalelor de companie, Cursa Populară Romero, Cursa Cross, Ștafetă, SemiMaraton.

Menţionăm că de la programul comunicat pot apărea mici decalaje, de ordinul minutelor, generate de desfăşurarea evenimentelor.

Pentru participanții din Galați predarea kit-urilor se face vineri (după ora 14.00 până la ora 20.00) și sâmbătă (în intervalul 10.00-18.00) la Parcul de Soft, str. Portului nr.23


Distribuie articolul

You May Also Like