Se înmulțesc produsele cu probleme din marile magazine. Vineri, sunt retrase două sortimente de înghețată

Distribuie articolul

Se înmulțesc produsele retrase de pe rafturile marilor magazine. Vineri, au fost depistate probleme la două sortimente de înghețată comercializate în rețelele Metro și Cora. Potrivit ANSVSA, producătorul Froneri France SA a anunțat Metro să retragă de la comercializare şi de la clienţi îngheţata 2.5 l Metro Chef-îngheţată mentă. Motivul rechemării îl reprezintă prezenţa oxidului de etilenă în aditivul folosit – guma de carruba.

„În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu-l consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 21.02.2022, urmând să primiţi contravaloarea lui”, scrie în informarea ANSVSA.

În rețeaua Cora există un baton de îngheţată care este retras tot din cauza prezenţei oxidului de etilenă într-un ingredient. Denumirea exactă a produsului este Cora îngheţată baton ciocolată neagră / vanilie 3*120 ml / 250,5 g. Pentru rambursare nu este nevoie de bon fiscal, a precizat ANSVSA. Zilele trecute, au fost retrase de la comercializare pulpe de pui cu Salmonella de la Metro și ruladă de ciocolată, îngheţată și sorbet lămâie cu oxid de etilenă de la Carrefour.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns