Se deschide cinematograful de la mall

Distribuie articolul

Cinematograful de la mall-ul de pe bulevardul G.Coșbuc va fi inaugurat peste două săptămâni. Reprezentanții companiei anunță că cel mai nou multiplex din rețeaua Cinema City România se va deschide pentru public pe 17 noiembrie. Potrivit datelor oficiale, cinematograful din Shopping City Galați are 8 săli 2D și 3D, complet digitalizate, acestea însumând 1,383 de locuri. Organizatorii promit că la Cinema City spectatorii vor avea parte de experiențe cinematografice spectaculoase, emoții autentice, condiții de vizionare la cele mai înalte standarde, precum și cele mai așteptate filme, care vor fi urmărite simultan cu premierele din marile orașe ale lumii.

Lucrările de extindere a clădirii de la mall se apropie de final. Operațiunea de la Shopping City Galați trebuia să fie gata anul trecut dar lucrarea a fost amânată. Investiția se ridică la 30 de milioane de euro iar punctul de atracție va fi cinematograful multiplex cu 8 săli. Conform planurilor, modernizarea include atât completarea ofertei de magazine, cât și inaugurarea unor noi zone de divertisment.

În ceea ce privește sălile de cinema din oraș, în Galați se anunță o invazie de cinematografe. Dacă la mall se încheie lucrările, la hipermarketul Auchan s-a vorbit despre un cinematograf cu mai multe săli. De asemenea, Primăria a anunțat că vrea să preia de la RADEF cinematografele Flacăra, Dacia și Grădina de Vară.

Distribuie articolul

You May Also Like