Schimbarea la față a PSD. Statul paralel, la gunoi, Soros, reabilitat, Dan Nica, pa

Distribuie articolul

Ce înseamnă statul paralel? Nu știu, nu sunt de aici. Cam așa a răspuns Viorica Dăncilă când a fost întrebată de ziariști despre prostiile bolborosite în ultimii ani de Liviu Dragnea și apropiații săi. Și nu-i singura. De la marea arestare, numeroși pesediști anunță cu seninătate că nu au mâncat usturoi împreună cu Soros, cu securiștii și procurorii din statul paralel și nici nu au verificat grohăielile care ieșeau pe gura lui Liviu, Codrin, Ciordache, Nicolicea, Nica și Olguța.

„Eu nu vreau să fac referire la acest aspect, eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau să luaţi afirmaţia nu că nu ar exista, nu ştiu eu despre acest lucru. Eu gândiţi-vă că am fost nouă ani plecată din România! Poate sunt oameni care s-au confruntat cu multe situaţii”, a glăsuit Viorica Dăncilă, noul lider PSD.

Plecat din țară a fost și Dan Nica. De aceea, vrânceanul ajuns la Bruxelles, via Galați, nu o fi știut în ce se bagă și a luat în serios prostiile cu statul paralel și cu nemernicii de europeni. În campania electorală, fiul rătăcitor s-a întors acasă ca să le spună gălățenilor că europenii își bat joc de noi, că procurorii sunt nașpa rău și că statul paralel trebuie înfrânt. Ei bine, acum Nica află că și-a bătut gura de pomană și că s-a făcut de râs: noua conducere a partidului spune că nu a auzit de așa ceva și că refuză să discute subiectele la modă în ultimii trei ani.

E bine pentru români că se închide o discuție inutilă, păguboasă, demagogică, nemernică. Este rău pentru Nica și alții ca el că se termină brusc pentru că riscă să-și prindă degetele în ușa partidului care li se închide în nas. Lui Dan Nica i s-a cerut demisia din fruntea PSD Galați, Florin Pâslaru a rămas fără job pentru că i-a intrat stăpânul la bulău, Marius Mărgărit nu mai are pe cine pupa în fund…


Distribuie articolul

You May Also Like