Săptămâna și ședința la Consiliul Local

Distribuie articolul

Consilierii locali gălățeni se vor întruni mâine într-o ședință extraordinară pentru a adopta numai puțin de șase puncte aflate pe Ordinea de zi. Bla bla bla, pe linie!

Așa activitate pentru aleșii locali, convocați aiuristic de conducerea Primăriei, n-am mai avut de pe vremea răposatului Dumitru Nicolae.E un episod târziu din serialul ăla cu „Mirceo, fă-te că muncești!”
Concret, in „extraordinara” de mâine, consilierii locali vor vota predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții a trei amplasamente pentru execuția a trei proiecte pilot ce au ca obiect săli de sport ale unor unități școlare din municipiu.


Mai sunt două puncte pe agenda consilierilor locali, ce se referă la indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea iluminatului public pe câteva tronsoane importante ale urbei, respectiv bulevardul Marea Unire, strada Brăilei între Inelul de Rocadă (inclusiv Inelul de Rocadă) și Bulevardul George Coșbuc, strada Navelor și Bulevardul Oțelarilor între Strada Brăilei și Bulevardul Galați. Bravos! Extraordinarilor…


Distribuie articolul

You May Also Like