România-Olanda se vede pe ecrane gigant la Galați și Tecuci!

Distribuie articolul

 

 

Meciul programat să înceapă la ora 19, din optimile de finală de la Euro va putea fi urmărit de gălățeni și tecuceni în aer liber.

Autoritățile gălățene au pregătit și astăzi zona de pe Esplanada Casei de Cultură, cunoscută sub numele „La Păpădie”, pentru această partidă decisivă de la Campionatul European de fotbal ce are loc în Germania. Nu vor mai fi prezenți cei din Caravana Radio Zu, ca la precedentul meci, dar suntem convinși că și astăzi gălățenii vor lua cu asalt zona de la Casa de Cultură, și totodată sperăm noi într-o prestație excelentă a fotbaliștilor români, pentru a putea vedea iar oameni fericiți pe străzi.

Primarul Ionuț Pucheanu a scris pe pagina sa de Facebook următorul mesaj pentru gălăteni:

„Hai, România!

Astăzi, de la ora 19.00, România întâlnește Olanda în optimile EURO 2024. Puteți urmări meciul pe ecranul de mari dimensiuni de la Păpădie, așa cum v-am obișnuit”.

 

Și autoritățile din cel de-al doilea municipiu al județului s-au pregătit pentru această partidă din optimile Euro 2024, pe pagina sa de socializare, primarul Lucian Costin promovând încurajări mobilizatoare pentru o prezență consistentă a tecucenilor:

„Atât de fericiți ne-au făcut jucătorii naționalei, încât merită susținuți în cor. Am amplasat un ecran de mari dimensiuni în Parcul ”Regina Elisabeta”, unde, sunt sigur, încurajările noastre se vor auzi departe.

Haideți, așadar marți, 2 iulie, la ora 19.00, să le ținem pumnii tricolorilor, să ne bucurăm împreună.

Hai, România!!!”, a scris primarul Lucian Costin pe pagina sa de Facebook.

Evident, și operatorii economici s-au pregătit pentru acest eveniment, astăzi la orele prânzului, majoritatea teraselor fiind cu locurile rezervate aproape în totalitate.

 


Distribuie articolul

You May Also Like