Revoluţia tinerilor gălăţeni începe duminică, la alegerile prezidenţiale

Distribuie articolul

Timp de 30 de ani, de la căderea comunismului, județul Galați a fost ținut în negură și moarte clinică de Partidul Social Democrat, perioadă în care nu a existat o investiție majoră, au fost devalizate obiective importante, a fost distrusă infrastructura de transport, au fost dezocupate locuri de muncă.

Cei care au contribuit la acest regres economic al județului Galați încă se află în funcții publice și politice și încă nu vor să facă un pas în spate. Dar asta se va schimbă în curând.

De aceste fantome ale trecutului vom scăpa noi, tinerii liberali gălăţeni, pentru că, în politica gălățeană, încă mai există domni aflați la o vârstă venerabilă, care nu doresc să renunțe, cu toate că notorietatea şi experienţa lor politică nu este un exemplu de urmat pentru noi, tânăra generaţie politică.

Societatea civilă gălățeană a tras un semnal de alarmă: Fără dinozauri și penali în politică și în funcții publice! Raliem la acest demers, indiferent de culoarea politică!

Ne mândrim cu un președinte de filială tânăr, George Stângă, cel mai tânăr senator din țară, a cărui activitate parlamentară a depășit, încă din primul mandat, standardele impuse și activitatea desfășurată de unii dintre predecesorii săi, cu toate că aceștia vor să îl discrediteze prin jocuri infame și josnice.

Ne mândrim cu Alexandru Șerban, președintele organizației municipale de seniori a PNL Galați și vicepreședinte al TNL România, unul dintre cei mai tineri și mai capabili consilieri locali din țară, un tânăr consecvent valorilor liberale și care duce o muncă asiduă în efortul de a revitaliza organizaţia municipală.

Ne mândrim cu Pîrvu Sorin Adrian, președintele TNL Galați, fără de care organizația noastră nu ar fi câștigat titlul de cea mai activă filială din țară, un tânăr extrem de muncitor, care respiră liberalism și cu calități incontestabile.

Ne mândrim cu o echipă de tineri de valoare, care excelează în domenii de activitate cheie pentru județul nostru: inginerie năvală, administrație publică, asistență socială, cercetare, mediu de afaceri, industrie, transporturi etc. și avem tot dreptul să ne dăm cu părerea!

Și, credeți-ne, părerea noastră contează!

Suntem o organizație puternică, consolidată și unită şi ne vom opune totalmente încercărilor celor care vor să ne saboteze.

Poate tinerețea nu e întotdeauna o virtute, cum le place unora să spună, dar noi demonstrăm contrariul. Milităm pentru oameni tineri si capabili în funcții publice și politice, aleşi pe criterii de competenţă şi meritocraţie.

Acum e momentul nostru, al tinerilor. Noi, tinerii liberali, suntem noul val de oameni politici, o generaţie născută liberă, care se implică în prezent şi construieşte pentru viitor. Suntem o echipă care crede în tinerii din România şi în dorinţa acestora de a se împlini în propria ţară. Avem curajul de a spune ce gândim, de a ne opune vechilor mentalităţi şi de a promova oameni care pot face cu adevărat diferenţa.

Dragi tineri gălăţeni, haideți la vot pe 10 și 24 noiembrie, pentru că avem dreptul la o Românie normală, în care să ne construim viața așa cum ne dorim noi, nu cum au vrut alții timp de 30 de ani!

Ne dorim o Românie normală, educată, în care să avem un viitor și care să nu mai fie doar un loc de unde plecăm! Ne dorim ca județul Galați să se dezvolte, să devină competitiv, o atracție pentru investitori și un pol de dezvoltare al Regiunii Sud-Est.

În primul mandat prezidențial, Klaus Iohannis a reușit să creeze o platformă funcţională și constantă de dialog cu tinerii, manifestând deschidere față de doleanțele lor și fiind mereu în mijlocul acestora.

Klaus Iohannis este garantul democrației noastre, cel care s-a opus prin toate mijloacele legale abuzurilor săvârșite de Partidul Social Democrat, cel care s-a opus ca justiția să fie acaparată de politic şi care ne reprezintă cu onoare și demnitate la nivel internațional.

În primii ani de mandat, Klaus Iohannis a fost președintele tuturor românilor, care s-a luptat prin toate mijloacele legale pentru fiecare dintre noi, pentru valorile noastre naţional, pentru interesele României.

Pentru toate acestea, pe 10 si 24 noiembrie votăm Klaus Iohannis Preşedinte!

În 2014 ne-am luat țara înapoi, acum continuăm, pas cu pas, consolidarea României normale și educate cu Klaus Iohannis si Partidul Național Liberal, singurele alternative viabile la conducerea României!


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns