Revelion 2018: Grasu XXL, Alex Velea și foc de artificii

Distribuie articolul

Petrecerea din noaptea de Revelion va începe la ora 22.00, cu un DJ, iar pe toată durata evenimentului un prezentator profesionist va întreţine atmosfera. De la ora 23.00, gălăţenii vor avea parte de 15 minute de pop-operă, iar de la 23.15  până la miezul nopţii, Grasu XXL va fi prezent, pe scenă.

Focul de artificii va marca intrarea în Noul An

Petrecerea nu se termină însă după spectacolul pirotehnic, deoarece, pe scenă, va urca Alex Velea, de la 00.15 şi până la 01.00. 

Cine va concerta de Revelion, în Capitală

Primăria Capitalei organizează, de Revelion, un concert în Piaţa George Enescu, la care vor cânta zeci de artişti români. Concertul va începe la ora 19.00, intrarea fiind liberă.

Holograf, Direcţia 5, Mihail, Ovidiu Komornyik, Marcel Pavel, Anna Lesko, Elena Gheorghe, Randi, Lidia Buble, Pepe, Connect-R, Marius Moga, Irina Rimes, Alina Eremia, Adrian Sîna, Florin Ristei, Vescan, Florin Chilian, Jo, Corina, Vanotek, Andra, Vunk, Delia, Voltaj, Loredana, Zoli Toth Project, CRBL, Carla’s Dreams, sunt artiştii care vor concerta în ultima zi a anului, în intervalul 19.00 – 01.00, în Piaţa George Enescu din Bucureşti.

Totodată, organizatorii anunţă un show dinamic şi spectaculos cu momente de balet şi artificii.


Distribuie articolul

You May Also Like