Reporteriță falsă: jaf după jaf

Distribuie articolul

O femeie din Galați a fost reținută de Poliție, pentru 24 de ore, sub acuzația de furt calificat. Ea a intrat în casele a doi pensionari care locuiesc în centrul orașului și le-a furat economiile de-o viață.

”Poliţiştii Secţiei 1 au depistat o femeie de 44 ani, bănuită de săvârşirea a două infracţiuni de furt, comise în lunile iulie şi august. Profitând de neatenţia părţilor vătămate,  doi bărbaţi de 74 şi 78 ani, a sustras  sumele de 10 000 şi 20 000 lei, din locuinţele acestora. Femeia a fost reţinută pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentată magistraţilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Din prejudicial total, a fost recuperată suma de 10 000 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Galați.

Femeia este o clientă veche a Poliției. Are la activ zeci de furturi și mai multe condamnări, fiind posesoarea unui cazier judiciar bogat. Poliția din Iași o suspectează de comiterea mai multor infracțiuni pe teritoriul capitalei Moldovei. Femeia va fi transferată sub escortă, la Iași, pentru audieri.


Distribuie articolul

You May Also Like