Razie la Piața Basarabenilor

Distribuie articolul

Polițiștii locali din Galați au descins, astăzi, la piața agro-alimentară de pe Calea Basarabiei. Au verificat legalitatea actelor de comerț care se desfășoară în această piață, proveniența mărfurilor, omologarea cântarelor și certificatele de producător ale comercianților ambulanți. A plouat cu amenzi și confiscări de produse. S-au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor ridicându-se la peste 8.800 de lei.

De la începutul anului și până în prezent, Poliția Locală din Galați a executat numeroase misiuni de control în piețele din oraș.

„ În primul semestru al anului, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale și Evidența Persoanelor au constat un număr de 812 contravenții și au aplicat 667 de amenzi în valoare totală de 305.400 lei. În 83 dintre cazuri s-a luat și măsura complementară de confiscare a unor bunuri, după cum urmează: 214 pachete de țigări, 88 litri băuturi alcoolice, 532,8 kg peste, 6,6 kg icre, etc. Valoare estimată a bunurilor confiscate depășește 7.500 lei. De asemenea, la începutul lunii iulie polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale și Evidența Persoanelor au ridicat în vederea confiscării și 2.607 kg pepeni”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like