Rămâne Nica sau Pucky și Costică își ascut iataganele?

Distribuie articolul

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a anunțat în această după amiază, la finalul ședinței conducerii partidului, că vor avea loc alegeri interne în partid, în toate organizațiile locale și județene, de jos în sus, în toate unitățile administrativ teritoriale.

”O să pregătim un Consiliu Politic Național, într-o perioadă cât mai apropiată, în cel mult o lună de zile, pentru declanșarea alegerilor interne în PSD”, a spus Ciolacu.

La Galați situația este oarecum complicată. Nica ar fi dispus să renunțe la șefia organizației județene dar nu chiar acum.

Primarul Ionuț Pucheanu și președintele Consiliului Județean, Costel Fotea au grupuri de influență și ambiții mai mult sau mai puțin declarate pentru această funcție.

Rămâne de văzut dacă Nica va face de voie ori de nevoie un pas în spate, rămâne de văzut dacă Pucheanu, cu funcție la centrul PSD și cu o imagine bună la București îi va lua fața lui Fotea, cel ce are însă în spate armata de primari din localitățile județului dar și talibanii mai vechi ori mai noi din rândul socialiștilor.

Și ar mai fi câte-un semn de întrebare. Vrea Ciolacu să-și pună lideri de județe cumva favorabili domniei sale? Are printre actualii președinți de organizații contestatari sau fani al predecesorilor Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă?


Distribuie articolul

You May Also Like