Pucheanu’24, ce să fie, ce-o fi oare…?

Distribuie articolul

 

 

De la Vasilica Veorica Dăncilă ot traforaj cu al ei douăzecidouăzeci, până la Pucheanu24 se vede treaba că situația s-a cam agravat pe la PSD și a devenit cumva de terapie intensivă.

Și-a proptit bannere prin târg, la limita legii, scăparea sa fiind că nu a pus și un „votați” cu mine ca să vă fie bine…și la vară cald.

Acum trec babele la promenadă și se-ntreabă ce-o fi cu acel 24?

Am întrebat câțiva enoriași despre ce cred ei că ar putea să însemneze acel 24.

„Poate are pe careva pe-acasă de-și serbează centenarul! Poate o fi învățat la Școala 24! Sau poate din când în când se mai plimbă cu Transurb-ul cu traseul 24?”

Tineret mândria țării crede că ar putea fi deținătorul unei… chestii de 24 cm.

Sau poate, nu! Poate vine de la (h)aur- 24 de carate? Sau de la program, cam cât crede el că lucră într-o zi?

„Cred că e de la 24 ianuarie și vrea să ne mai unească iară!” Aha!

„Sau poate că vrea la Digi24 și le face reclamă…?” Greu.

Dacă acum vreo patru ani și-un pic un fost primar de Tecuci era scos la mezat de concetățeni pe OLX, pentru o țiplă de mici și ceva muștar, n-ar fi imposibil ca Pucky să se gândească să comită o nefăcută cu unii sau cu alții, adversari politici, bineînțeles, pe Publi24. Greu și-aici.

Bre, Pucky, nu era mai bine pentru sărmanii Galațiului să pui anul întreg- 2024? Sau măcar un apostrof  mai apăsat, să fie la vedere! Dar tu ce-ai spus, să-i bag pe gălățeni în ceață, eventual să-i direcționez pe Sudoku sau alte cele, să-i țin ocupați o vreme…


Distribuie articolul

You May Also Like