Proiectul de preluare a Prizei Dunării zace ignorat în sertarele Primăriei

Distribuie articolul

Pentru a evita majorarea nejustificată a prețului apei potabile sau chiar restricționarea accesului la ea, liberalii gălățeni au inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local ce-și propune alcătuirea unei comisii care să negocieze preluarea Prizei Dunării de către municipalitate. De mai bine de o lună documentul se odihnește într-un sertar al primăriei, așteptând să intre în atenția conducerii.

Comisia de negociere ar urma să discute cu reprezentanții ArcelorMittal posibilitatea preluării stației de captare a apei.

„Suntem dependenți de un agent economic privat care vrea să-și înstrăineze afacerea. Nu-mi doresc ca pe viitor să rămânem captivi în această situație. Proiect de hotărâre inițiat de consilierii Partidului Liberal din păcate zace în sertarele primăriei. Nu înțeleg de ce reprezentanții administrației publice locale nu au avut bunăvoința de a supune proiectul de hotărâre dezbaterilor în comisiile de specialitate, urmând ca apoi să fie trecut pe ordinea de zi a unei ședințe ordinare. Nu înțeleg cum domnul primar poate sta nepăsător la ceea ce se întâmplă, nu înțeleg de ce nu își dorește să facem acest demers atât timp cât de câștigat ar avea în primul rând gălățenii, am avea ocazia să reducem prețurile”, a declarat senatorul George Stângă, președintele PNL Galați, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta reproșează faptul că, de la începutul anului, consilierii PNL au avut mai multe inițiative, fără ca vreuna să fi ajuns în dezbaterea Consiliului Local.


Distribuie articolul

You May Also Like