Primarul Pucheanu minte de-ngheață lucrările

Distribuie articolul

O intervenție minoră ține blocată de o lună de zile o porțiune din strada Rizer, fapt ce a dat peste cap circulația din zonă. Deși primarul Ionuț Pucheanu susține că ”se lucrează”, la fața locului nu există niciun muncitor sau utilaj de construcții iar totul pare abandonat.

O groapă cu diametrul de aproximativ 2 metri și adâncimea de 3-4 metri stă netulburată din februarie în mijlocul străzii Rizer. A apărut în urma unei avarii la rețeaua de apă și canalizare, câteva plăci OSB au fost puse în ea, cât să sprijine malurile. Apoi totul a fost acoperit cu folie de celofan și-mprejmuit cu plasă verde. Un mic dig de nisip și ciment are menirea să apere groapa de apele pluviale, în caz că nu plouă totuși prea tare.

De când nu au mai trecut muncitorii pe aici, jumătate din gardul de plasă verde a căzut în groapă. Sătui să aștepte autoritățile, câțiva gălățeni au încercat s-o umple cu ce aveau la îndemână: PET-uri goale de bere sau de apă. N-au reușit, încă. Din cauza drumului blocat, nu doar riveranii sau cei care trec întâmplător au de suferit: a fost deviat și traseul 28, ce tranzitează zona.

Dinspre primărie, lucrurile se văd bine:

”Se lucrează. În câteva zile va fi gata”, ne-a declarat astăzi Ionuț Pucheanu.

La insistențele noastre dacă vor fi zile sau e posibil totuși să numărăm săptămâni sau luni, a răspuns iritat, dar ferm: ”am spus zile!”.

Cum s-a muncit astăzi, puteți vedea în imaginile alăturate.


Distribuie articolul

You May Also Like